Alegerile noastre
Tip alimente | Universal |
---|---|
Stil radere | Fin |
Numar fatete | 2 |
Material | Inox |
Greutate | 0.115 Kg |
Numar fatete | 2 |
---|
Greutate | 0.15 Kg |
---|---|
Material lama | Inox |
Material maner | Lemn |
Numar bucati/set | 3 |
Continut pachet | 3 x Cutit pentru desert 1 x Adaptor feliere |
Lungime lama | 35.5 cm |
Material lama | Otel |
---|---|
Lungime lama | 35 cm |
Material maner | Plastic |
---|---|
Continut pachet | 1 x Cutit |
Lamele de pâine au fost cândva greu de găsit pe piața de consum, ceea ce i-a lăsat adesea pe brutarii de acasă să-și înregistreze pâinea folosind lamele cu mâna sau să-și modeleze propriile unelte din frigărui sau bețișoare. Lamele de pâine de calitate profesională sunt acum disponibile pentru oricine este interesat să-și intensifice jocul de pâine și vin într-o varietate de opțiuni pentru confortul tău suprem și stilul tău de preparare a pâinii.
Lamele sunt drepte sau curbate, în funcție de modul în care sunt instalate pe mâner. Majoritatea lamelor folosite sunt suficient de flexibile pentru a se curba, deși majoritatea mânerelor țin de obicei o lamă într-un stil sau altul.
Am descoperit că majoritatea lamelor sunt instalate pe șchioape într-unul din două moduri. Primul și poate cel mai sigur mod prin care puteți atașa o lamă la mâner este prin înșurubarea acesteia. Unele modele au un singur șurub în centru sau la un capăt al lamei.
Lamele curbate sunt de obicei instalate prin îndoirea lamei cu mâna și glisând-o peste o tijă plată de pe mâner.
Materiale
Oțel inoxidabil
Un mâner din oțel inoxidabil ar trebui să fie spălat la mașină și una dintre cele mai robuste opțiuni pentru ani de utilizare fiabilă.
Lemn
Lamele cu mânere din lemn sunt unele dintre cele mai răspândite și mai ieftine modele de pe piață în zilele noastre. Lamele cu mâner din lemn sunt disponibile atât pentru lamele plate cu șuruburi, cât și pentru stilurile de lame curbate.
Plastic
Modelele din plastic tind să fie cea mai ușoară opțiune și sunt disponibile atât cu o construcție a lamei înlocuibile, cât și cu cele neînlocuibile.
Ca orice alt instrument de bucătărie ascuțit trebuie manipulat și depozitat cu grijă pentru a fi protejat împotriva tăieturilor și a rănilor grave.
Este un mâner și o lamă de ras, și este folosită pentru tăierea aluatului de pâine, astfel încât să poată crește corespunzător în timpul coacerii, fără a crea crăpături neatractive în crustă. Lamele mai bune au lame detașabile, dar există si de unică folosință, cu o lamă atașată permanent.
Cheia pentru utilizarea corectă a unui șchiop este tăierea cu încredere. Poate fi ținută perpendicular pe pâine pentru a tăia drept în jos
Te-ar putea interesa