Alegerile noastre
Tip | Manual |
---|---|
Material | Inox |
Tip | Manual |
---|---|
Material | Inox |
Caracteristici cheie | Maner ergonomic |
Greutate | 75 g |
Tip | Manual |
---|---|
Material | Otel |
Caracteristici cheie | Desfacator conserve Desfacator sticle |
Greutate | 0.09 Kg |
Tip | Manual |
---|---|
Material | Plastic |
Caracteristici cheie | 4 in 1 |
Tip | Manual |
---|---|
Material | Inox |
Tip | Manual |
---|---|
Material | Silicon |
Material | Inox |
---|
Tip | Manual |
---|---|
Material | Inox |
Indiferent cât de mare sau mică este bucătăria probabil că va trebui să folosiți un deschizător de conserve la un moment dat, indiferent dacă deschideți conserve de legume pentru prânz sau hrăniți pisica. Deschizătoarele manuale de conserve sunt un instrument grozav pe care trebuie să îl aveți în bucătărie, deoarece ocupă mai puțin spațiu decât omologii lor electrici și nu costă aproape la fel de mult. Deschizătoarele manuale de conserve se împart în două categorii de bază: cele care taie capacul cutiei chiar în interiorul marginii cutiei și cele care desetanșează marginea exterioară a cutiei. Cele din prima categorie iti permit sa lasi capacul la loc si sa il folosesti pentru a retine mancarea atunci cand vrei sa scurgi lichidul. Cei din a doua categorie permit ca capacele să fie plasate pe cutie pentru depozitare temporară.
Manivelă
Toate deschizătoarele manuale necesită cel puțin o cantitate minimă de putere a mâinii pentru a porni, dar mecanismul de manivelă al unui deschizător de conserve bun ar trebui să se rotească fără probleme și cu cea mai mică presiune posibilă. Când vine vorba de manivele manuale, designul variază, dar majoritatea deschizătoarelor de conserve sunt echipate cu o manivelă plată sau curbată în formă de buton.
Mânere
În plus față de buton, înmânarea unui deschizător de conserve va fi mai ușoară cu mânere care sunt mai ușor de prins. Căutați mânere care au o prindere anti-alunecare și care se potrivesc confortabil în palmă. Mânerele care se blochează împreună în timp ce porniți pentru a reduce cantitatea pe care trebuie să o strângeți sunt de asemenea utile.
Tăiere
Deschizătoarele tradiționale de conserve tăie prin capacul unei cutii care pot lăsa margini ascuțite pentru a tăia mâinile în timp ce se golește conținutul. Majoritatea oamenilor au folosit acest tip de deschizător de conserve, așa că dacă asta te simți confortabil, există o mulțime de opțiuni pe piață. Dacă sunteți în căutarea unui deschizător de conserve care să fie mai sigur și mai sanitar, căutați un model care să taie capacul din partea laterală a cutiei.
Caracteristici suplimentare
Unele modele sunt echipate cu câteva funcții suplimentare pe care le-ați putea găsi utile. Deschizătoarele de conserve cu un instrument de prindere a capacului magnetic sau cu tăiere vă vor scuti de bătaia de cap de a scoate capacul următoarei conserve de fasole.
Te-ar putea interesa